Shqiptari dhe anglezi në udhëkryq

– Në një udhëkryq, bllokohen një shqiptarë dhe një anglez.
-Asnjëri nuk ia lirojnë rrugën njëri-tjetrit.
-Anglezi fillon të lexojë libër dhe thotë: Mirë pra, të shohim kush është më i durueshëm. Shqiptari: Kur ta lexosh atë libër, me jep dhe mua ta lexoj!

Të ngjashme

Ska komente

Komento