Shqiptaret ne statistika

1. Japonezet konsumojne shume pak yndyrna dhe pesojne shume me pak infarkte se shqiptaret
2. Meksikanet konsumojne me shume yndyre dhe pesojne me pak infarkte se shqiptaret
3. Kinezet pine shume pak vere te kuqe dhe pesojne me pak infarkte se shqiptaret
4. Italianet pijne shume vere te kuqe dhe pesojne me pak infarkte se shqiptaret
5. Gjermanet pijne shume birre, konsumojne shume suxhuk dhe pesojne me pak infarkte se shqiptaret

Të ngjashme

Ska komente

Komento