Shpresa dhe Bukura

– Shpresa çkemi?
– Mirë Bukra ça bone ti?
– Mirë, ku e paske burrin mi?
– Te kopshti…
– Nuk po e shoh…..
– Duhet të gërmosh pak…

Të ngjashme

Ska komente

Komento