Shprehia

Gjykohet i pandehuri. Prokurori pyet:
– Pse e vrave gruan e parë?
– Nuk më donte më!
– Po, kur e kryet dënimin me burg, dolët, u martuat sërish, pse e vrave gruan e dytë?
– Nuk e doja më!
– E pasi dolët sërish nga burgu, u martuar përsëri dhe pse e vrave gruan e tretë?
– Po, ç’të them… Mu bë shprehi…

Të ngjashme

Ska komente

Komento