Shpetimi nga gruaja

– Ti me ke pare te grabis bankën?
Përgjigjet pengu:
– Po!
Pa u menduar shume pengmarrësi e qëllon dhe me pas pyet për te njëjtën gjë pengun e dyte.
Pengu i dyte përgjigjet:
– Unë jo, s’të kam pare…., por gruaja ime te pa, duke treguar me dore nga e shoqja!

Të ngjashme

Ska komente

Komento