Shpërblimi i policit

Në një rrugë të Kosovës, polici ndal një veturë – dhe në kuadër të fushatës t’i shpërblejmë vozitësit e disiplinuar – i dhuron shoferit një buqetë me lule dhe 500 euro shpërblim.
– Më pas pyet shoferin:
– Çfarë do të bëni me këto para?
– Fillimisht do ta marrë patentë-shoferin.
– Zotëri, mos i besoni burrit tim. Ai flet gjepura kur është i dehur! – i thotë policit gruaja e shoferit.
– Ndërsa, nga karrigia e pasme e veturës, dëgjohet zëri i gjyshit të shurdhër e plak:
– “Fëmijë – u kam thënë. Me veturë të vjedhur nuk mund të shkoni larg”!

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply mirjeta 07/12/2010 at 7:28 pm

    aii kjo seshte barcolet po ja pani marr te lalushi pii

  • Reply aaaa 03/03/2011 at 11:52 am

    aaaaaaaaaa

  • Komento