Shpallje

Një bionde e bukur dhe e ëmbël, me rrogë mbi 1000 euro, shtëpi me pishinë dhe banesë në qendër të Prishtinës, nuk kërkon asgjë – vetëm lavdërohet.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply saranda 21/06/2011 at 11:32 am

    shuuuuuuuuuuuuuumm nice a veq vazhdoni
    tung nga sara lipjan

  • Komento