Shokët e gomarit

Një fshatari i ngordh gomari. Shokët për ta tallur, shkuan në vizitë. Njëri i thotë: -Të rroni vet. Tjetri: -Ngushëllime. I fundit: -Si gomari dhe ju me radhë. Në fund, duke e kuptuar qëllimin e vizitës, fshatari ia kthen: -Shumë faleminderit që erdhët, nuk e dija që gomari im kishte kaq shumë shokë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento