Shokët dhe gruaja

Bisedojnë dy shokë: A të ka rënë në sy, Musa, se gruaja ime flet gjithmonë me zë të ulët kur tregon diçka?
– Po si jo more, po a s’e vënë re ti se sa ulërin kur nuk ja jep atë që kërkon? — ia ktheu Musai.

Të ngjashme

Ska komente

Komento