Shoferi

Punësohet Beni si shofer autobusi. Në përcaktimin e punëve shefi i thotë:
– Beni, do të duhet të bësh edhe detyrën e faturinos.
Beni thotë:
– S’ka problem.
Të njëjtën ditë Beni bie në një greminë dhe e bën autobusin copë-copë. Vjen shefi në spital për ta vizituar dhe e pyet se si ndodhi aksidenti.
Beni i përgjigjet:
– Nuk kam lidhje, unë isha në pjesën e prapme të autobusit duke mbledhur lekët.

Të ngjashme

Ska komente

Komento