Shoferi i traktorit

Nje zotri shkon afer nje djali dhe pyet?
o cuno ku e ke babin ka vdekur u pergjigj djali
po si ka ndodhur pyeti zotria
po ja i tha djali e ka shtypur traktori
po mami ku eshte tha zotria!
djalioshi u pergjigj ” edhe ajo ka vdekur ”
e ka shtypur traktori
po mo motra ke i tha zotria!
po u pergjigj djali kam
po edhe ato i ka shtypur traktori
po mire ti cfare ben ketu i vetem
po ja tha djali,, un ngas traktorin

Të ngjashme

Ska komente

Komento