Shkencëtari Shqiptar

Një shkencëtar Shqiptar merr pjesë në një konferencë rreth kërkimeve arkeologjike.
Filluan të mburren Amerikanët:
– Në vendin tonë gërmuam 25 metra nën dhe dhe gjetëm
kabllo telefoni. Dmth të parët tanë kanë përdorur telefona. I vjen rradha Shqiptarit:
– Ne në
vendin tonë gërmuam 50 m sgjetëm gjë, gërmuam edhe 50 m të tjerë prapë sgjetëm gjë …
dmth. të parët tanë kanë përdorur celular.

Të ngjashme

Ska komente

Komento