Shkaku i vërtetë

– Ke rënë shumë nga shëndeti, i dashur. Kur jemi njohur ke qënë më i shëndoshë.
– Ashtu është. Në fakt, që nga ajo kohë ha më pak, pi më pak dhe si pasojë nuk bëj as gjumë të rehatshëm.
– Si?! Kaq shumë më do?
– Jo, por ti mi harxhon gjithë lekët…

Të ngjashme

Ska komente

Komento