Shkaku i flokëve të gjata

– Desha të të pyes pse gjyshi ka kaq pak flokë?

– Sepse është i zgjuar, por edhe mendon shumë.

– Aha e kuptova! Prandaj mami i paska flokët aq të gjata dhe të dendura dhe të gjata!

Të ngjashme

Ska komente

Komento