Shitësi dhe memeci

– Mëëë jeeep njëëë byyyreeeek, i thotë me gojën qe i mbahej shitësit
– Meeee seee e dooon, i kthehet shitësi, gjithashtu edhe ai me gojën e mbajtur
– Meee gjiiiizë, mezi i formulon fjalët klienti
Ndërkohë ne dyqan vjen një tjetër klient.
– Çfarë byrekësh ke? Pyet ai shitësin
– Kam me gjize, me mish, me domate, i përgjigjet shitësi, kësaj radhe me fjale te rrjedhshme dhe pa ju mbajtur goja.
Klienti memec e dëgjon dhe i revoltuar i drejtohet shitësit:
– Meee kë taaaalleeesh ti?
– Meee aaatë tjeeeetriiiin, i përgjigjet i qete shitësi…

Të ngjashme

Ska komente

Komento