Shija

Futet tipi në dyqan dhe e pyet shitësen nëse ka kondomë me erë të luleshtrydhes.
“Nuk kemi”, i përgjigjet shitësja.
“E me erë të pjeshkës?”
“Nuk kemi”
“E mos rastësisht keni me erë të mollës?”
“As të tillë nuk kemi. Ti djali i mirë a po mendon të flesh me të a të bësh kompot?”

Të ngjashme

Ska komente

Komento