Shetitje me makine

Burri nxjerr të dashurën shëtitje me makinën e re BMW.
Ne një moment burri i thotë te dashurës:
– Kam diçka qe nuk ta kam treguar dhe për ketë ndihem fajtor?
– Çfarë është?
– Jam i martuar dhe kam dy fëmijë.
– Uh Zot sa më frikësove, unë mendova se BMW-ja nuk është e jotja!

Të ngjashme

Ska komente

Komento