Sherri në çift

Gruaja e nervozuar me të shoqin i drejtohet atij, duke i thënë:

“Isha budallaqe që u martova me ty!”

Burri e sheh dhe i përgjigjet: “Ehhh, e di e dashur, por dreqi ta hajë, isha i dashuruar dhe nuk e dallova dot…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento