Sherlock Holmes

Sherlock Holmes dhe asistenti i tij Whatson shkojne ne kamping. Mbas nje darke te mire dhe nje gote vere shkojne per te fjetur ne nje tende. Mbas 2-3 oresh cohet Sherlock Holmes dhe i thote asistentit:

Whatson, shife qiellin dhe me thuaj cfare arrin te kuptosh ?

Whatson:
Nga ana filozofike kuptoj qe zoti eshte nje krijese potente ndersa ne thjesht disa krijesa te pafuqishme.
Nga ana metereologjike kuptoj se neser do te jete nje dite e mire. Nga ana astronomike kuptoj qe saturni eshte ne yjesine e luanit dhe ora duhet te jete tani 3:17.
Pse ti cfare kupton ?
Holmes: O Injorant…… Na kane vjedh tenden…..

Të ngjashme

Ska komente

Komento