Sherbimi i Ri SMS

-Ju njoftojme se qe nga e hena ju mund te keni sherbimin “SMS falas” mund te dergoni 1 sms ku te doni, mjafton te fikni dhe ndizni cel.

-Nese nuk ju vjen ndonj SMS do te thote qe sherbimi eshte aktivizuar!

Të ngjashme

Ska komente

Komento