Shërbëtori…

Shtjefni ishte shërbëtorë në një familje shkodrane. Mirëpo për gjithëçka e keqe që ndodhte në familje, gjithëmonë e bënin përgjegjës Shtjefnin.

Edhe për vain që mbarohej në kandilë, edhe për barin që rritej shumë, edhe për macen që gërhet, edhe gomarin e komshiut duhet ta pushojë Shtjefi kur garit…

Një natë Shtjefi u çua të shkojë në banjë dhe në një moment shikonë vajzën e madhe të shtëpisë beqare, e cila po sillej rrotull e shqetësuar…

– Çfarë të ka ngjarë mojë bijë që nuk po flenë.. – e pyet ai vajzën..

– Asgjë mor Shtjefi po jamë pak me barrë..

– Mooooooooooos pashë Zotin e madhë – U alarmua Shtjefni.

– Çfarë ke që alarmohesh ti mor Shtjef – thotë vajza..

– Me siguri do të më ngarkojnë mua me faj. Thotë i shqetësuar Shtjefni..!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento