Sheqeri

-Ne nje periudhe krize sheqeri, patrulla e policise ndaloi nje kalimtar te hipur mbi karroce te ngarkuar.
– Dokumentat! – i tha njeri prej policeve. Kalimtari germoi neper xhepa dhe gjeti vetem pergjigjen e analizave te urines.
-Polici, pasi e lexoi letren ku shkruhej, Albumine nuk ka, sheqer nuk ka…
-Polici tha: – Domethene sheqer nuk paske? Kalo!

Të ngjashme

Ska komente

Komento