Shën pjetri

Ishin 3 femra qe kishin vdekur dhe Shën Pjetri po i priste qe t’iu jepte çelsin e parajses ose ferrit.
Kur ishin ne jete (3 femrat) njera kishte qene doktoreshe tjetra mesuese dhe tjetra prostitute, dhe po prisnin ne per çelsin e parajses ose ferrit.

Shën pjetri pyet doktoreshen: “çfare ke qene ne jete”?

Ajo ia kthen “une kam qene doktoreshe”.

Pastaj Shën Pjetri i thote ti merr çelsin e parajses se ke shëeruar njerezit nga semundjet eh nejse

keshtu edhe me mesuesen

Ne fund pyet prostituten se cfare ka qene ajo ne jete, dhe ajo ia kthen “une kam qene prostitute”,

Ai ia kthen “ti do te marresh çelsin e ferrit se ke qene mëkatore”,

dhe prostituta i thote “po pse edhe une i kam sherbyer popullit”

Shën Pjetri i thote “ik moj budalle se te dhashe çelsin e dhomes time, e jo te ferrit”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento