Shefi

Hyn shefi në punëtori dhe e pyet punëtorin.

– Sa karrige ke bërë sot?

– Dy.

– Vetëm dy!? Unë deri tani do bëja dhjetë.

– Pra normalisht, shef, ju jeni një marangoz, e unë ekonomist i diplomuar.

Të ngjashme

Ska komente

Komento