Shalqinjte dhe bujku

Nje bujk qe rriste shalqinj nxehej gjithmone se e vidhnin.
Pasi mendoi e mendoi shume, i erdhi nje mendim i shkelqyeshem.
Vendosi ne mes te ares nje tabele ku shkruhej: "Kujdes !!! Njerin nga shalqinjte ne parcele e kam helmuar!"
Pasi kaluan disa dite u kthye bujku ne parcele dhe u gezua shume qe asnje kokerr shalqi nuk mungonte.
Por per fat te keq, prane tabeles se tij kishte mbire nje tjeter tabele ku shkruhej:-Tani ka dy te tille…

Të ngjashme

Ska komente

Komento