Seksi eshte pune apo qef?

Keshtu qe per tu qartesuar shkoi si fillim tek nje murg. Murgu pasi lexoi Biblen i pergjigjiet:

– Biri im, pas shume kerkimesh mbi Librin e Shenjte jam ne gjendje te te them se seksi eshte pune keshtu qe eshte mekat ta besh ne ditene Zotit.

Dyshues, dhe duke menduar “se c’mund te dije nje murg mbi seksin?” shkon tek nje prift me eksperience dhe i martuar. Por mori te njejten pergjigje.

Per te hequr cdo dyshim shkoi dhe tek rabini. Rabini pasi u mendua pak i thote:
– I dashur, me siguri seksi eshte nje loje dhe mund ta besh i qete diten e Sabatit, pasi nuk eshte mekat.

Kureshtar nga pergjigjia e pyet:
– Si mund te jesh kaq i sigurte, kur te gjithe te tjeret me thane qe eshte pune?

Duke buzeqeshur, rabini i thote:
– Nese seksi do te ishte pune, gruaja ime do te vinte sherbyesen ta bente..

Të ngjashme

Ska komente

Komento