Sekreti

Burri nxjerrë të dashurën në shëtitje me makinën e re BMW dhe në një moment ofshanë dhe i thotë vajzës:
– Diçka nuk të kam treguar drejtë.
– Çka?
– Jam i martuar dhe i kam dy fëmijë.
– Uh Zot sa më frikësove, unë mendova se BMW-ja nuk është e jotja!

Të ngjashme

Ska komente

Komento