Sekreti i nje martese te suksesshme

– Si ka mundesi qe ne 50 vite nuk ju ka degjuar njeri qofte dhe njehere te vetme te ziheshit apo te ngrinit zerin njeri-tjetrit?
– Sekreti qendron ne fillim te marteses, ekzaktesisht muajin e mjaltit. Vendosem qe ta kalonim ne nje shtepi fshati te vetmuar ne majen e nje mali ku shkohej vetem me kafshe. Per kete morem dy gomere. Rruges, gomari ku kishte hipur gruaja pengohet dhe bie. Gruaja e qete ngrihet dhe me nje ton te ulet thote: “Nje here”.
Vazhdojme rrugen. Pas pak perseri gomari pengohet. Gruaja qe i thote: “Dy here”.
Vazhdojme perseri rrugen, perseri gomari i gruas pengohet. Atehere gruaja nxjerr pistoleten dhe e qellon ne koke. U shokova dhe fillova ti bertisaj duke i kerkuar shpjegim per kete veprim jonormal te saj. Ajo qetesisht me pa ne sy dhe me tha: “Nje here”. Kjo ishte hera e pare dhe e vetme kur jemi zene.

Të ngjashme

Ska komente

Komento