Sekreti afarist

Një punëtor shkroi në murin e firmës në të cilën punonte: Drejtori është i çmendur.
Menjëherë e arrestoi policia dhe e dërgoi në gjyq. Gjykata e dënoi me një vit, një muaj e një ditë burg me arsyetimin:
1 ditë për mosrespektimin e vendit të punës
1 muaj për keqpërdorim të pronës shoqërore: brushës, ngjyrës etj.
1 vit për zbulimin e sekretit afarist.

Të ngjashme

Ska komente

Komento