Sekretarja dhe drejtori militant

Militanti i partisë ishte shpërblyer dhe bere drejtor. Ne paradhome qëndronte sekretarja.
Ne një moment, sekretarja futet ne zyrën e tij dhe i komunikon qe ne adrese te institucionit ka ardhur një email.
-Fute menjëherë brenda, i përgjigjet drejtori, qenka dhe i huaj…!

Të ngjashme

Ska komente

Komento