Së bashku

-Një bionde dhe një brune hipur në lift kur papritmas ndalet rryma dhe brunja filloi të thërrasë për ndihmë: “Ndihmë! Ndihmë”.
– Megjithatë nuk e dëgjoi askush, kështu që ajo i drejtohet biondes: “Hajde të bërtasim së bashku. Ndoshta do të na dëgjojnë!”.
Pas kësaj biondja filloi të bërtasë me sa zë që kishte: “Së bashku!!! Së bashku!!!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento