Sasia e barnave

“Po ja, i thotë gruaja, dua një pako me aspirina”.

Burri futet ne pas dhome dhe del me një kuti te madhe.

“ Jo kaq te madhe, desha një normale”, reagon gruaja.

“Jemi ne kategorinë e pare, kështu na i sjellin tani”, vazhdon farmacisti, “por çmimi është njësoj, ndaj mos u shqetëso.

“Desha edhe një shishe sirup”

Burri futet ne depo dhe del me një megashishe.

“Po jo kaq shume”, përsërit gruaja.

“Jemi ne kategorinë e pare, kështu te mëdha na i sjellin, por nuk ndryshon çmimi. Dëshironi gjë tjetër?”.

“Desha edhe supozitor, thotë gruaja, por ato po shkoj t’i marre diku tjeter”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento