Sampisti dhe SHefi

Ne garden e shqiperis kishin sjellur radiomarese te reja, dhe shefi si i zgjut qe ishte i mblodhi te gjithe dhe do i shpjegonte se si funksonionin, e shikoni ate butonin qe thote “ON”, po pergjigjen ata, a e dini se ca do te thote, “o ndez” pra kur e shtypni ndizet, po ate butonin “OFF” a e dini ca do te thote, “o fik” pra kur e shtypni fiket, dhe diku andej nga fundi i rreshtit hidhet njoni, o shefo mire “OfF” do te thote o fik po ajo “F” e dyte per ca o? Dhe shefi tere pasion i pergjgigjet ” O FIK FARE”

Të ngjashme

Ska komente

Komento