Sala në Bullgari

Mbasi fiton zgjedhjet 2005 shkon Sali Berisha ne Bullgari si kryeminister. Grupi i shoqerimit bullgar e con deri te dhoma ne hotel.
Sala hyn brenda ndersa keta te shkretet presin jashte ne gatishmeri. Shoqeruesi i Sales i sheh dhe i pyet: Ka ndonj…

Të ngjashme

Ska komente

Komento