Sala dhe Edi

Sala dhe Edi qëndrojnë në një kafene duke biseduar. Afrohet një njeri dhe pyet:
– Çfarë po bisedoni?
– Planifikojmë si t’i mashtrojmë dy milionë shqiptarë dhe një bionde.
– E pse bionden? – pyet ai.
Sala kthehet drejt Edit dhe i thotë:
– A të kam thënë se askush nuk shqetësohet për shqiptarët…

Të ngjashme

Ska komente

Komento