Sakrificë në të ftohtë

Një pijanec rus, po kthehej në shtëpi, por i rrëshqiti këmba në akull dhe iu thye shishja e vodkës. Shumë ftohtë ishte, por ai po rrinte aty. Një komshi e pyet;
– Ç’po bën aty? A nuk e ndien sa ftohtë është?
– Po pres sa të ngrijë vodka që mu derdh e ta marr përsëri, – sqaroi pianeci.

Të ngjashme

Ska komente

Komento