Sa mire qe ekziston Tom & Jerry!

E frikesuar i thote bashkeshortit – merri shpejt ne telefon recepsionin, pasi ti di me mire anglisht, dhe thuaju qe kemi nje mi ne dhome.

Burri:
– Hello
Recepsioni:
– Hello
– Do you know Tom & Jerry?
– Yes
– Jerry is here!

Të ngjashme

Ska komente

Komento