Sa kohe e keni kete problem?

Nje burre i, i cili kishte nje problem sexual, shkon tek doktori dhe I thote:
-Doktor kam nje problem shume te madh, kur bej dashuri me gruan, nuk mund te rezistoj me shume se 3 minuta.
Doktori:- Sa kohe e keni kete problem?
Zoteria:- Qe atehere qe u martuam.
Doktori:- Kishit rrezistuar ndonjehere me shume, ne keto vite qe jeni i martuar?
Zoteria:- Vetem nje here, rezistova 1 ore e 3 minuta.
Doktori:- Hmmmm 1 ore e 3 minuta thate? Kur ndodhi kjo?
Zoteria:- Vjet ne vjeshte, kur u nderrua ora.

Të ngjashme

Ska komente

Komento