Sa dele ke o bari?

Dy polic sapo kishin mbaruar sherbimin te veshur civila po ktheheshin ne shtepi . Rruges shohin nje bari me nje tufe me dele dhe mendojne te tallen me te . Afrohen dhe pyeten bariun sa dele kishte. Bariu u pergjigj qe nuk e dinte. Nje polic i thote qe neqofte se ne e gjejme se sa dele ke ketu ç’fare na jep? Bariu u tha qe do ti linte te zgjidhnin dhe te mernin delen me te shendoshe. Policet mendohen dhe i thane qe ai kishte 157 dele.Bariu i habitur u tha : mire pra zgjidhni dhe merni delen qe doni.Policet moren delen me te shendoshe dhe te gezuar filluan te ikin, pas nje min bariu u tha : Ne qofte se une e di se cçpune beni a ma jepni delen? Policet i thane po . Bariu u tha: Ju jeni police. Policet e habitur i thane se si e gjeti . Bariu u tha se ata ishin ngaterur ne vend te deles kishin mare qenin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento