Sa bëjnë 10+5?

– Mësuesja e pyet nxënësin: -Sa bëjnë 10 + 5?
Nxënësi: -Nuk e di mësuese. Mësuesja: -Paramendo nëse në njërin xhep i ke 10 euro dhe në tjetrin 5. Domethënë…? Nxënësi: -Domethënë se nuk i kam veshur pantollonat e mia.

Të ngjashme

Ska komente

Komento