Sa barcaleta ka

Në të gjithë vendet e botës, policët mbahen nëpër gojë për bëmat e tyre. Sapo erdhi kompjuteri i parë në komisariatin e policisë, ata deshën të mësojnë se sa barcaleta me polic ka. Pasi formuluan pyetjen, kompjuteri u përgjigj:
– Në gjithë botën ka vetën 3 barcaleta me policët!
– Nuk është e mundur?! — mbetën si të shokuar ata.
— Ne vetë dimë nja njëqind! Ndaj ju drejtuan përsëri. Dhe përgjigja ishte:
– Ka vetëm tre barcaleta me polic në gjithë botën, të tjerat janë të vërteta.

Të ngjashme

Ska komente

Komento