Rutina ditore

Derisa burri po qëndron ulur duke shikuar TV, gruaja fillon të ankohet:
-Çdo mëngjes zgjohem para teje, përgatis ushqim, ta sjell kafen, të bëj gati për punë, pastaj i zgjoj fëmijët, u jap ushqim, i çoj në shkollë, laj fshi, përgatis drekën, kur vini ua shtroj, pastaj e çoj, i laj enët, përgatis darkën… pastaj prapë enët, ua shtroj vendin fëmijëve, i qes në gjumë… dhe prapë e fundit fle.
Pasi e dëgjon deri në fund, përgjigjet burri:
-Kjo ndodh për shkak të organizimit jo të mirë të punës ditore.

Të ngjashme

Ska komente

Komento