Rrapushi me Ramushin ishin zjarrefikes

-Ne nje ndertese te larte kishte rene zjarr, Shkallet ishin te prishura si ndodh gjithmone ne Shqiperi. Rrapua i ngjiti shkallet me nje vrap dhe filloi te shpetonte femijet qe kishin mbetur nen zjarr. Rrapua i hidhte qe lart Ramua i priste poshte.
-Nje femije, 2, 3, 4 i pesti ishte jevg, E hodhi Rrapua, se priti Ramua….nejse vazhduan…Rrapua
hidh Ramua prit e ler menjane…Prape rradha tek nje jevg, Ramua prape vuri duart ne bel,
se priti…prape cope cope femija ne asfalt….Ramua bertet qe poshte.
– O Rrapo mos humb kohen kot me keta te djegurit…

2.Rrapushi ishte ne hotel ne Angli, merr ne telefon servisin e dhomes:

– ‘TU TI TU TU TU TU.’ thote.,
Punonjesit e hotelit ipo perpiqeshin se çthoshte klienti, Derguan lajm andej kendej se çdo te
thote. Me ne fund gjeten nje perkthyes ne Ambasaden shqiptare i cili e perktheu:

– 2 çaje tek 222-shi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento