Roza

Një hajdut, pasi u hyri për te vjedhur një shtepi. Merr peng dy pleqte e shtepise. Duke dashur te vrase njerin prej tyre, nuk di se ke te vrase dhe pyet plaken:
-Ti, si e ke emrin?
-Roza
-Jo, Roza e ka emrin mami im.
Nuk te bëj gjë ty.
Me pas pyet plakun:
-Po ti, si e ke emrin?
-Shiko, unë e kam Fatmir, por me thërrasin dhe Roza.

Të ngjashme

Ska komente

Komento