Rostoja

– Do doja t’ju falenderoja edhe njëherë për papagallin që më dhuruat!
– Një qënie e mrekullueshme!
– Po, e mrekullueshme dhe e shtrenjtë!
– Çfarë do të thuash me të shtrenjtë! Bëra një rosto të mirë.
– Çfarë? E ke ngrënë? Një qënie kaq të shtrenjtë dhe të bukur! Me kohë mund të kishte folur!
E atëherë pse nuk tha gjë?

Të ngjashme

Ska komente

Komento