Ronaldo dhe Messi

– Cristiano Ronaldo kishte komentuar:
-Mua zoti i futbollit më ka dërguar që t’i mësoj njerëzit si luhet futbolli.

-Kur e kishte parë Messi këtë koment, kishte shkruar:

-Nuk po më kujtohet se e kam dërguar për këtë punë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento