Rogat e policëve

– Dy policë shkojnë të marrin rrogën dhe e shohin listën: Kamberi – 150 euro, Ndoci – 150 euro, Totali – 300 euro. Ndoci thotë: Kush është ky totali që nuk e kemi parë kurrë dhe po merr rrogë sa në të dy bashkë!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento