Rodeo

Si definohet ‘rodeo’ në seks?
Ai qëndron i shtrirë në shpinë, ajo ulet mbi të. Femra me njërën dorë i kap flokët e saja, ndërsa dorën tjetër e vë mbi gjoksin e mashkullit. I tregon atij se ajo ka AIDS dhe pastaj përpiqet të qëndrojë sa më shumë sekonda mbi të.

Të ngjashme

Ska komente

Komento