Riparuesi i kompjuterëve të prishur

Hyn brenda dhe pasi shpjegon se ç’i kishte ndodhur, lë kompjuterin në duart e riparuesit, duke i thënë: “Pra, ta lë në dorën tënde me mirëbesim?”.
Riparuesi që i kthehet: “As mos u shqetësoni fare. Kam gjithë karrierën që merrem me kompjuterë të prishur…”.
“Po sa keni rregulluar deri tani?”, e pyet zotëria. “Ky shpresoj të jetë i dyti!”, përgjigjet riparuesi i kompjuterëve.

Të ngjashme

Ska komente

Komento