‘Rikverc’

Vozit biondja prapa duke hipur përpjetë. E ndal polici dhe e pyet:
– Zonjushë, pse po vozisni mbrapsht?
– Më kanë thënë se atje lart nuk kam ku ta kthej veturën.
E lëshon polici të shkojë, kur pas gjysmë ore ajo kthehet teposhtë, por përsëri duke vozitur prapa. Kur arrin te polici, e hap dritaren dhe i thotë:
– Kishte pasur vend për ta kthyer veturën!

Të ngjashme

Ska komente

Komento